föräldratelefon

eftersom min iphoneskärm ser ut som skivomslaget till kid a med radiohead e jag tvungen att använda en “samsung” och haha, asså den e verkligen en föräldratelefon? allt går jättesegt och ska man ta en bild är det typ 1 sek fördröjning innan “klick!”-ljudet kommer. varenda gång jag använder telefonen ser jag framför mig en sån “släkt träff” eller va fan det nu heter där föräldrar springer runt med sega klickljud och fotograferar menlösa sura ungar som typ “springer” i grått väder i närheten av nån gård. hahahahaha älskar att inte behöva göra sån skit!! *drar en lina* any fucking how är det snart halloween och det älskar ju ni små kåtslynor. vad ska ni vara? kommentera gärna och berätta om er outfit! skoja. jag skulle helst vilja vara en liten, söt nickedocka “man får göra vad man vill med” som dessutom har två kryss som ögon, men det skulle väl inte vara en utklädnad så jag får komma på nåt annat. vill ha en outfit som är fin dock så killar blir intresserade. tror jag bara ska använda en söt djurdräkt jag redan har hemma så kanske killar vill “krama mig” extra mycket hehe, vad killarna inte vet är att festa mysa maila är naken under den söta dräkten! skoja hahahahaha, kåta, misslyckade, gamla festa mysa maila som e naken under dräkten :((

aja, hur rolig är inte halloweenveckan i paradise??? nån borde få en oscar. oklart vem.

Comments are closed.