pumpa pay

höst…. värmande roobiosthe och pumpa pay… nu till halloween då man får leva sig in i de ungas värld som spöken, sjörövare och häxor. riktigt spännande och bra för ryggen att suga av en herre på badkarskanten i nattlinne oxo :)

hursomhelst.. hela mitt ansikte har svullnat upp eftersom jag försökte klämma en finne i söndags <3 och nu säger fina vårdguiden med sin personliga stil och karisma att jag “har chans” på en hjärnhinneinflammation också! väldigt skönt att bara behöva se på ett öga eftersom det värsta, efter aktiviteterna att stå, att sitta och att gå är att “se mycket”. suck. men fram med positiva känslor nu! det värsta vi alla vet är ju en Dålig Attityd skoja. men nu är det november! hurra! det mysiga med vintern är ju att ventilerna tjuter när det stormar ute. andra bra mysljud: när grannar diskar, städar eller har teven på. gärna alla samtidigt. känns som att “dom håller vakt på sitt håll” och då kan ju jag somna!!!

sen detta: VARFÖR heter alla “döda döttrar” i film och tv serier “sarah”?? sååå irriterande. nu ska jag kolla på showgirls, älskar den

 

Comments are closed.