ubåt är en pizza

snälla kan ni inte berätta mer om äckliga ubåtar? kvällspressen e som en jävla revy. för det första är ubåtar sjukt overkliga, typ kalle anka fordon. att ens använda en sån e. haha jag har verkligen inte läst nånting om det här inser jag nu?? här kommer en “recap” från festa mysa maila ändå. detta har hänt: ryssland åker runt i farmor ankas gamla ankbåt i skärgården för att dom vill sänka MS freja och titta hur fint det e på botten i skärgården. sen e nån stolle från medeltiden helt säker på att han ser ett farligt svart periskop sticka upp ovanför vattenytan. lol så freudianskt, ubåtens “farliga” pojksnopp *rederietvinjetten*. vi låter Knase anka spela rollen som “vittnet” och ger honom ett huckle på skallen och några grisfötter i handen — “KVACK! det här måste jag rapportera till ankeborgsposten!” tänker han, blir helt hysterisk och på vägen dit trampar han rätt ner i en kratta på marken och får det långa skaftet rätt i plytet!! på twitter skrattar alla eftersom alla e så fucking tråkiga där, allergiker. sen kommer söta och personliga jönssonligan och ska råna farmors u båt för det finns dunderhonung där och i gåseborgs dagblad pratar reine och mimmi i fjällen ut om att “dom också har haft erfarenhet av u båt” samtidigt som stefan & krister blir “roastad” på berns av björnligan och allt e så jävla tråkigt och äckligt ta mig bara härifrån!!!! *spyr*

Comments are closed.