sura kråkan har vaknat

sthlm är som en provinsiell dödsvinterstad?? utposterna i the sims 2 nightlife e berns, vassa, riche och regeringsgatan.. innanför finns ingenting heller förutom svarta blänkande gator. suck. va på berns, det va torsdag och seniordisco för varelser från sagan om ringen <3 dom tog "selfie". då slog det mig: Hey! varför inte ta en rövfie och skicka till din Partner? en riktigt läcker bild på "häcken". suck :( tråkigt. sen hostade jag upp blod på toaletten och gick tillbaka mot stureplan där alla ställen nekade mitt sällskap i dörren eftersom "man inte får ha addidasbyxor". hahahaha så sjukt att stureplansställen försöker va "classy" med vackraste dresscode. overkligt. kan inte tänka mig att t.ex. fågelskrämmorna på east har något annat syfte än att skydda fallfrukten från normala?? fuck me. hursomhelst började festen 21 dagen därpå och slutade 09. det blev en halvdygnare! kroppen bara fortsätter och man är lite som en "annan behållare" för alkohol. tänk att man bara byter flaska liksom :) hihi. nu måste jag "gå till ica". att man måste betala för tvättmedel, toapapper och annat vitt e så overkligt

Comments are closed.