hdmi scart

tjena tjena rump pillare! jag wallraffade på sturecompagniet i går och fick efter mycket förhandlande (eftersom jag är så ful) tillgång till deras viprum. blev så besviken. såg inte skymten av ladd eller snygga killar. det enda jag såg va en trasig frånskild farbror med unikt skärp som kliade sig på snoppen medan dom spelade olika varianter av swedish house “maffia”. men det va riktigt bra belysning, ungefär som den på kds livesända partivaka. jag har i alla fall bestämt att min nästa kille ska ha kristen hud. alla säger att jag e “självhatande” som bara vill ha straighta och på det svarar jag att självhatande hade varit att nöja sig med bögar. ew, jag är värd så mycket mer. i alla fall mer värd än att behöva befatta mig med den typen av analyser. å andra sidan kom jag fram till i går att “det inre barnet” är en kille man aldrig får, så dom kanske har rätt ändå. eeeh vem bryr sig. jag vill bara låta höstsolen värma min kind samt köpa en kashmir rock för 10 papp men uppenbarligen är det likvärdigt med att gå runt med en skylt det står “spill här” på eftersom folk är hopplösa elefanter med stora frågetecken ovanför huvet som spiller öl, mumlar och “går sakta”. äkta den typen: mulliga killar med barnkläder och ansiktsbehåring som fick 0.9 på högskoleprovet och vanlistjejer som tror nån lyssnar på va dom skriker för menlöst skit. ååh jag är så lycklig!!! jag var nämligen på banken igår och avslutade min farmors konton. därför vill jag handla saker. har redan beställt en BH som gör att man får bra hållning och nu ska jag beställa en riktig “herrklocka”. det är verkligen A och O i att landa str8a killar på riche. då kan man inte gå runt som nån svag undermänniska och pipa “oj förlåt hoppsan” hela tiden. nä nu måste jag fortsätta fila på min debattartikel om att VHS och HDMI gluten positiva bear femmes alltid har tolkningsföreträde i frågor om kropp identitet och kön. puss och kram, ses på stan

Comments are closed.