gud

jag måste ta upp det här igen efter att bloggsurfat…

det här med att slänga torkade rosenblad i sängen och ligga juckandes mot skrovliga blommer som luktar air freshner. så förbehållet lortgrisar. det är precis som att plocka grus, lite gräs från backen… kanske nåt kvitto från plånboken för att sedan kasta allt i sängen och lägga sig där med allt skräp under ryggen. gud, det blir ju skitigt? åh, tänk att dammsuga upp allt sen! alla rosenblad som förstörts under ens rygg. säg, man kanske ska få främmande och har fullt med skräp i sängen. man är lite stressad en gråmulen eftermiddag, man svettas lite och har kaffedarrningar. egentligen vill man bara pissa istället för att dammsuga sängen. är det någon allvarligt störd syn på att pyntet ska förhöja sexet? det verkar ju ofta vara som ett förtecken för just könsumgänget. män verkar alltid stå för rosenblad och hundfiltar på golvet, det känns väldigt 80-tal, don juan på kreta, hemmabio etc. jag läste en gång “mannen hade gjort fint när jag kom hem ;) hadde lagt dem fina filtarna på golvet och tänt ljus, så det blev att vi spenderade natten på golvet ;)” man ba eeeh kul att sova på golvet fucktard? han gick säkert upp halv fem och lade sig i sängen medan du sov kvar med ryggvärk för att visa tacksamhet inför sex-pyntet, erkänn!!! jag ska skriva en uppsats om det här!!! jag ska utföra en kvantitativ studie, med teoretiskt stöd från typ gerbner och skicka runt frågeformulär med följande frågor:

1. kön? ålder?
2. akademisk utbildning?
3. har du varit i närheten av rosenblad, hundfiltar, tända ljus eller annan skit 30 minuter innan könsumgänge?
4. är det något du har på ditt samvete, eller blev du utsatt för detta?

godtagbart sexpynt i min värld: tarmsköljning,

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80