en toast och en pucko 25kr

de säjer rassel från brevinkasted ed måbndag, förlåt jag är lite förkyld, och på hallmattan ligger 1st Söta Söder City i Stockholm och 1st “Jenny Persson – mäklare, värdera din bostad GRATIS”. jag ÄÄLSKAR brev från skatteverket i jämförelse

lista på tråkiga brev:

– flyers från pizzerior.. kul att va nåt offer som “e bakis” och ringer och beställer en pizza till dörren. så himla samtida svt-skildring av ungdomsliv på söder, regisserat av nån förälder besatt av twingding, bing, passagen och andra heta sociala medier
– kronofogden. har aldrig fått brev av dom men lider med alla som får det. verkar så tråkigt.
– åhlensbrev, slänger dom direkt trots att jag är med i deras “club”
– h&m e nog värst dock.. skitstora, röda med nån hösttjej med lantisfärgat hår som går “snabbt” på framsidan
– comhem, bredbandsbolaget och sånt spam en normalbegåvad aaaaldrig skulle öppna
– dom som skickar brev och tjatar om min skog jag tydligen äger?? lol måste jag bygga koja där eller va fan vill dom
– ikeakatalogen. såå tung att slänga, väger typ 50 kg!!!

aaah så mysigt att va lite förkyld dock. vill köpa en “toast” och en pucko från sibylla!!

Comments are closed.