blått rött gult

fredag, kl 22, vaggar in på pizzerian i vinterkläder. en kvinna med hatt sitter och dricker ett glas vin och en gråhårig gubbe med hästsvans vänder sig sakta om. jag ba.. va e detta?? en dörr till alaska?? ljuset är helt livlöst, som på badhus och när jag beställer frågar betjänten om jag vill ha is i min drink? man ba nä men gärna lite av ditt ljumna piss mr kåt tender. krasch! det var bara spratteldockan mig som ramla sönder. nu fattas bara att nån samlar resterna i en hög och knullar dom :( nu ska jag inte dricka förrän på torsdag/fredag. drack så mycket i veckan att det till slut inte spelade roll om jag var full eller nykter. minns att skorna fastnade i golvet av alla spillda drinkar och att det bara fortsatte va natt. sån natt med blått, rött och gult. blått som i dom skyltarna till “BANKOMAT”, rött som i neonsörjan utanför riche och gult som i taxi 020 :( starka cirkusfärger typ. haha när jag va 8 brukade jag skicka vykort till mina föräldrar, på ett skrev jag: “släng det här, släng allt jag älskar”. så va det katter på vykortet :(( haha drama queeen. nu måste jag se en film med mycket snö i?? älskar det. typ misery eller den som ALLTID gick på fyran kl 22, “fargo” eller the thing eller den “wind chill” eller kanske the ice storm eller phantoms blablabla tråk mej sluta prata

Comments are closed.