befria dawit isaak men gärna mig först

hahaha en sak som e såå himla “gammal förälder” e att byta sitt facebook cover photo till en bild på en unge?? eller miljöbild med flera ungar. man ba ok.. det där är inte du. det är inte dina barn.. e det… dina barnbarn? kanske inte ens e det… så obehagligt <3 e heeeeelt säker på att det finns ett “shutterstock” fullt med “autentiska barnbilder” dom använder sig av

lol så himla kontextuellt vidrig bild?? absolut inte så jag menar. men ändå, amerikanska barn i ett vitt… tomrum. ändå nice.. skoja :(

jaaa. jag har varit på åhlens!!!! kåta höståhlens där alla går runt och drar nåt efter sig eller framför sig. haaaaatar den som uppfann hjulet. dåliga saker med hjul: “olika vagnar”. asså barnvagn , kundvagn och den äckligaste: “seniorvagnen” som äldre drar  efter sig som nån resväska?? vad har dom ens där? såå tråkigt att öppna en sån. ser framför mig hur det rasar ut 6 st “handdukar”, en flaska salubrin, våtservetter och en ask läkerol (den äckliga gröna). jag var på åhlens eftersom jag ville köpa en cc cream. jag använder vanligtvis inte smink pga bögigt men har den senare tiden börjat få “rött” överallt så jag tänkte va fan, men väl vid sminket blev jag rädd — det stod en stygg rödhårig tjej där och dömde mig för att jag va en kille på “tjejernas”, så jag fick gå till det där hemska MUJI och låtsas bry mig om en organisk kopp i sytråd  typ. men till sist försvann hon och då RUSADE jag mot lumene (va ute efter den som ska va bra enligt google) men innan jag hinner fram ställer sig en bonka donka tjej med “stjärt”, bra hållning och duktig-flicka tofs i håret där och börjar rafsa. blir sååå sur att jag gör en tempusväxling och får vika av igen och “ladda batterierna” i en safe zone där dom säljer killgrejer, typ duschgel som luktar gt och svett typ :( sen gör jag ett försök till och då kommer hela barn tjejgänget som varit på skolan och Ätit Frukt eller va fan dom nu sysslat med där så jag får ge upp och åka hem. va lite irriterad när jag skulle korsa övergångsstället här hemma i förorten och då stannar en buss lite väl nära så jag ba “nä FY FAN”och lägger av en arg prutt rätt i “ansiktet” på bussen. hahahahaa rätt åt den!! det va min dag. hur har er dag varit?? skoja

Comments are closed.