måste duscha

hej och välkomna till valveckan! klarar inte av internet?? asså det e bara för mkt. jag e inget sånt apolitiskt fyllo som ba “inget parti representerar mej man ska väl ba få gö va man villl hööö”, men mina socmedier e så oerhört polariserade. det skulle uppfattas som ironi/litterärt skapande om jag typ skrev “ta bort mig som vän om ni hade tänkt rösta på sd!!!”. men samtidigt som mitt flöde e runkfestival 2000 är ju “mina åsikter” i minoritet i nån annans flöde, för andras vänner är alltid vanlisar — glöm inte det :P

jag sov hursomhelst över hos mitt ex i helgen och därifrån hör man klockan i maria magdalena slå varje timme.. när klockan slog 11, måndag förmiddag tänkte jag att jag och klockan var ensamma på samma sätt och på tunnelbanan hem luktade det vår eftersom alla nyligen hade duschat. jag tänkte att dom som gillar ciabatta, te i glas och stark belysning på fik lider oerhört mycket av förkylningar men aldrig av att duscha??

sen tänkte jag: varför ,e det svår.t att skriva på dator för Äldre ,alla skriver .  så här som att, dom försöker skcika sms f.r.ån Android telefon?

nu ska jag titta på paradise hotel. jag gillar verkligen många av deltagarna i år?? så konstig men bra känsla i kroppen

Comments are closed.