föräldrar som försöker

ursäkta men kan NÅN förklara den här stämningen: man går på efterfest där alla sitter o lyssnar på techno house whatever, typ nickar framför en högtalare i äkta pundarkläder. så frågar man: har ni nåt skönt att trippa på eller o dom ba nä…. nähä okej. kul att ba sitta och lida i en tvättstugeupplyst lägenhet med vattenöl och asjobbig dansmusik utan att ens va hög?? hahahahaha vrålar av skratt. hatar allt!!!! det har hänt säkert 120 gånger. man kan ju inte prata med nån heller eftersom volymen e så hög? så man sitter och röker, stirrar ner i appar och bara skakar i kroppen av rent obehag. jag tror töntar gillar den stämningen. jag och ab pratade om det här. att det finns normala och så finns det töntar som försöker och försöker i all oändlighet men ALDRIG riktigt lyckas riktigt “få till det” hur mkt dom än pluggar. dom som vill få en “tummen upp” för att dom identifierar och reproducerar, såna som för 3 år sen sa “hipster!!!” och kollade sig omkring efter beröm. tror jag är allergisk mot töntar eftersom det finns en beröringspunkt mellan töntar och sjuka PR-väsen som ba hey allesammans, nu är Det Här riktigt bra och hörni, häng med på Det Här som vi alla älskar! typ som nån äcklig vilsen förälder som försöker äckla sig med facebook??? som bjuder in folk att “spela det här roliga spelet” så tackar likadana JA till det så spelar dom där i sina fula gränssnitt typ. tror problemet e att det finns fattiga och dom måste ju samsas kring nåt förenklat för att kunna bli nåt annat. jag röstar på: fortsätt! e trots allt mot klassförakt då jag tillhör aristokratin och den finns ju av en anledning..

Comments are closed.