citodon babe

Jag saknar lägret Ves och vill tillbaka, just det. Du läste rätt.

Jag ÄLSKADE Ves.

Fick maträtter och jobbade hårt dagarna i ända. Ute i naturen.

Där va det inga räkningar, inga tårar utan bara Varm lång bomb av Kärlek och lite hårt men hårt är okej när det inte finns någonting svårt. sen gillade jag dom kaninerna, åsnorna och katten. Saknar dom som Fan! Ves 1990-1999 <3 Camp of Pleasure and New Experience Project i alla fall så va jag ute i går på modeveckans avslutningsfest och där serverades det så mkt blängsylta och vin att hela mitt huvud i dag känns som en ömmande finne. det va ganska mkt snygga killar där, mest bögar men det fanns några str8a oxo. ingen raggade på mig dock. va ska jag göra??? jag vill bli ihop m en kille!!! undra va man bör ha för kläder för att se inbjudande ut? haha säkert typ mysiga vikarens kläder, blå snopp jeans med svart bälte och "tröja" samt, att verkligen ha i åtanke det vi fick lära oss på retorikkursen: att sluta använda munnen till att snacka och börja suga i stället :-) haha retorik: konsten att suga av killar. undra dock va jag vill ha för kille? tänker typ stor, stark och str8.. synd bara att man alltid typ blir kär i antitesen till va man aktivt letar efter.. kanske ska förebygga det med att leta efter nån riktigt svag, smal barnkärring som "kan mkt om jenus"... 2 be continued..

Comments are closed.