add new post

får präster nulla slynor som jag.. att jag går in i kyrkan och kåt-visar mej/frestar, får han komma då, lyfta på “kappan” och börja direkt? eller e han “gift”? usch skoja — blasfemi!! kunde inte hålla mig :( drömde att en präst med pudelhuvud stenade mig. mina drömmar är ca alltid oerhört levande hieronymus bosch-psykoser med organiska former och mönster som ständigt återkommande inslag. jag mår illa av att se saker genom mikroskop eftersom det väcker gamla mardrömssyner till liv. en gång drömde jag t.ex. till min stora förskräckelse att jag hade hovar i materialet “blå tvättsvamp” i stället för fötter :( kul att inte ens få vila om nätterna. för i vaket tillstånd är det bara att blunda så kommer det en jävla biofilm i skallen. nyss utspelades en scen där jag lurade fräcka barn att det va sommar och en unge tog faktiskt tillfället i akt att svepas med av stämningen när molnen sprack upp. kanske som ett försenat tack för “glassen jag hade köpt till den på coop”.. man ba okej, bra och viktig inre syn. oerhört relevant. sen kommer massa formuleringar som den här: “jenny järnhuvud älskar när det blåser för hon har så lätta tankar” och sen bilden av bregott och en sån “lpskiva” hårdbrö :((( i födelsedagspresent önskar jag mig en sak, en exorcism!!!

Comments are closed.