skönt att barnskita

minns ni när man satt och barnsket inne på skoltoan eller hos nån jävla dagmamma som hette fillifjonken eller typ annamaria?? och knappt nådde ner till golvet med fötterna? fy fan va man växt ändå :D jag tänkte på det när jag såg en bild på mig i en folkmassa!!! det var inget annat än en vanlig person. varken en barngubbe eller clownen i “det”. har nämligen länge varit övertygad om att jag är nån av dom (känns typ som jag och den clownen har “liknande ansiktsdrag”??) och rädslan inför att uppfattas som en dålig idé från göteborg har hållt mig 800 mil från hängslen som ba är sååå skönt att ha på hösten, men nu när jag verkligen ser 30 ut funkar det med. sen vill jag skriva om vilka jag gillar i paradise hotel men känns så tråkig cp bög att BA VA HELT BESATT I DET så jag orkar fan inte? så tråkigt att skämta om att det e modevecka också?? usch jag lägger upp en sån här bara:

Comments are closed.