hej

varför finns inte Min “tribe” “bear femme gluten csi” representerad på grindr? riktigt FÖRBANNAD! vem ordnar demo!!!!?

annars e mitt liv nu: röka te cigaretter, sova, vakna, röka te cigaretter, sova. vilket jag planerar göra fram tills jag ska supa. synd bara att jag drömmer skitlånga drömmar :( va ska jag ens göra på vardagen? lol. gå runt i nåt fult ute och handla olika döda saker? nej tack. jag sparar hellre mina söta “kåtslantar” till en god drink på helgen.

och vad hände i helgen? jo, efter två fester och berns åkte jag på en tredje fest med en deprimerad taxichaffis som “följde med in”, tackade nej till att dricka men tog några cigg och sen ville han bli sugen? hahaha. så dålig stämning

förresten, har ni tänkt på en sak? det behövs verkligen ett schyst ställe där unga kan hänga och umgås i stället för att vara ute på stan och bråka? därför har vi på skoltidningen vänt oss till kommunen. fortsättning följer på de ;) (kom ihåg att det var vi som fixade rampen förra året..)

 

Comments are closed.