knäpp

hej små kåta troll, vättar och annat oknytt ute i natten

i onsdags drack jag 4 sexor white russian på biljardhallen och morgonen därpå åt jag ett blankt äpple som lilla kåta grisen som ska bli knullad har i käften och sedan… spydde jag upp äpplet :( spyan va jättefin och jag döper nyansen till apricot snowscape.. på torsdag drack jag 4-5 glas vin med sprite (vägrar säga dagens) med ab. vi snackade om killar och människor. vaknade alldeles matt på fredag kl 16 men kände mig ändå tvungen att rasta kroppen då jag hade “spring i benen”. kändes sådär att ligga och sparka i sängen som nån Bonka donka så jag satte mig nere på pizzerian och tvingade ner magsyran med en mariestad medan hjärtat va en fucking slagborr?? alkisarna där e så bra och viktiga att lyssna på. i går sa en kärring “ge mig en bit pizza och jag ska färga håret i morn!!!!” man ba…

nu åskar det och jag ska ta på mig kostym. har festat så mkt att jag e i det tillståndet att jag vill hålla om nån med en handgranat i munnen

Comments are closed.