arjuvedisk tisdag

ingen bra dag i dag

solbrännan har ramlat av, ser ut som jag solat i pompeji typ.
sen kom posten med en massa papper.
hatar dom dagarna. jag gick runt och kollade in genom fönster i olika villaförorter i går. det är min hobby tror jag! vissa har gjort asmysigt, andra lite mindre mysigt, ett fönster kan va “den giftiga gasen sprider sig snabbt genom huset” och ett annat fönster kan vara “palma beach badboll med fyra färger”. speciellt roligt är det om man röker en riktigt fet te cigg samtidigt ;) jag gick naturligtvis vilse eftersom mitt lokalsinne inte kunde välja mellan uppsala eller sthlm men efter en halvtimme vid en korsning kände jag en vindpust “farlig parfym” som jag valde att följa och då hamnade jag till slut rätt <3 sen vill jag ha en sån maskin som "sprutar" cement?? till och med på svartklubbar är det så jäääävla mkt vanlisar orkar inte se deras vanliga kroppar, meskläder och läsa deras äckliga kommentarer i fb event "ååh vilken underbar glädjeyra" vem använder ens ett sånt ord?? rickard sjöberg?? fucking riktstöntar brinn och på grindr fråga en om jag ville ha arjuivedisk massage och då ville jag ställa en motfråga: va fan e det för äckligt?? segt pensionärssex med mycket smek och kyssar eller?? man tror sig alltid leva i den yttersta tiden men nu e domedagen fan nära på riktigt over and out :(

Comments are closed.