107, sämst

gud va många twittrar som dom e narrar i katten pettsons hus eller tant gredelin eller va fan skiten heter. än värre e formen för såna “bra och viktig tweet” som e typ så här: “blabla är aldrig okej. aldrig”

köpte rosé och det var inte nåt kul eller gott

apropå kul: va kul sthlm e när alla e på wow? skoja. va ute i onsdags och drabbades av astralpanik. såg bara weak astral copies av folk man känner. ni vet som när man drömmer om “en fest i ett jättestort hus” och alla e där men nån har en deg i stället för ansikte och nån har en väldigt malplacerad.. marockansk folkdräkt. precis så va det.

vill köpa en ny klocka, budget: 200 papp

sen skulle jag ta udden av onsdagen, så det blev nåt litet bloss hasch cigarett, sen 2st 5htp som jag sköljde ner med några citodon. 1 timme senare låg jag i sängen och niagarafallengrät av lycka. det va som att allt jag någonsin önskat inträffade om och om och om igen. allt bara sa klick, klick, klick — 3 röda neonkörsbär i rad, igen, igen och igen. tror det blev kortslutning i min hjärna (bra). sen tittade jag på ett bildspel av monets samlande målningar på youtube. då började jag gråta av längtan för jag saknade allt det och ville se det igen. jag tror bra konst väcker medlidande i mig, att jag vill ta hand om det på samma sätt som en kattunge. sen har mina öron äntligen gett upp helt. orkar jag bara lyssna på ballader från 60 70-talet. typ lugna favoriter. hahahaha ni vet när man åker i taxi på natten och nån ba 107,5!!! så töntigt och ute. haaaatar den kanalen. haaatar dansmusik. haaatar hög volym

Comments are closed.