coca cola

uträttat idag:

– hämtat tenta *g som i gatubarn*
– opposition
– bought cigarettes
– skaffat visakort, äntligen.
– svarat när min farmor ringde. hon orade sig över att det “var portkod” till lägenhetsbygget.
– ansökt om studiebidr… nä, nu börjar det bli riktigt tråkigt här.

nu med visakört kan jag beställa sofföverdrag från benzo eller vad det nu heter. färg: aubergine eller hot mocca… hahaha älska boogie nights:

BUCK

What’s your look?

BECKY

Chocolate Love, Baby.

ett sånt överdrag vill jag ha!!! med en reservation. mörka överdrag lämpar sig ju bäst för höst och vinter. i sommar vill jag kunna slänga ljusblå skjortor över soffan utan att vardasgrummet förvandlas till någon vulgär grotthåla. jag kommer dessutom vilja pressa mina calippolår mot belgiskt linne (off white). samma effekt som när man står nybrun och lotionsölig i ett vitkaklat badrum.

sitter och funderar på julklappsrim, tänker

“du förtjänar en storskalig belöning, när du orkar knulla med en man med dissociativ identitetsstörning”

nu ska jag röka cigg, ciao

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80