tahiti

semestermål jag överväger: tahiti. bara för att cocorosie har någon låt som heter tahiti rain, låter så snyggt. vill ha ett doftljus med det namnet. jag gillar dock inte cocorosie, såg nån video där hon och några pruttveganer spelade på leksaksinstrument. minns ett framträdande av någon oklanderbar storhet typ morrisy, spelade på en ukulele eller vad det nu var. eller det kanske var brolle, hemskt var det. hemskt. jag

alltså, utsikten in i andras lägenheter här uppe är fantastisk. har stirrat mig blind på en s.k “murvmatta”, typsikt ungkarsfenomen. de tänker att de ska dra hem någon tjej från krogen som ska lägga sig och gnida mot mattan. jag vet att det är så!!! jag vet!

nu återgår jag till “etnografiska metoder” = inåtvänt flummeri. pallar inte forskning som inte går att generalisera *oväntat*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80