juicy fruit

alltid när jag är ute och springer på nätterna och stöter på en deer, vad heter dom? ett rådjur som sedan kluttar iväg supersnabbt blir jag ba så himla sur och tänker “ofta jag ens skulle vilja!!! offer!!”

sen tänker jag: gud vilket innehållslöst liv jag lever

asså jag har inga livserfarenheter. har inte varit utomlands, har inte varit beroende av nån cool drog, har bara varit i ett enda förhållande och har tyvärr ingen ibs eller dystymi heller :( va fan ska man skriva om? hur ordentlig jag är?

duktiga lilla mej tar på mey vackra byxor

rädd-bär en brun pizzakartong

svts kvalitetsunderhållning en fredagkväll *är “cool” i hashtagen #såskadetlåta på twitter*

har ett intresse och dem vacker jobb, kollar på nån ryckig porr kl 2348

ska jag bli sån?? en lägenhet upplyst av blåa kaskader från teven. så sitter jag där, haha. Bonka donka tittar på teve. säkert med “extra mycket stark sås” utifrån också. typiskt sås att “glimra i natten”. mesig myra som tittar på teve när det är höst. asså alla är typ damm på jorden?? alla ba – ha en stil! en ny frisyr!.. damm

kan inte komma över tanken att dom kommer bränna mina ögon när dom kremerar mig.

dom kommer också bränna varenda blick jag sökt någon slags mänsklighet i. asså, ingenting svarar någonsin. inte ens när man plundras i kroppen av rövare. man hade kunnat önska sig ett spöke, eller så hade en pelare kunnat resas ur helvetet som svar på hur människor värker i en, men det är lika stendött här som på mars. astronomerna säger att det stormar, att det är 8204 grader kallt, att det regnar diamanter på nån annan planet? det är skitsnack. dom säger solen är en stjärna? skitsnack, det är en sol och den e gul som juicy fruit.

Comments are closed.