midsommardagen

herregud. lördag, går runt mellan barer. känner mig som en spratteldocka “man får knulla också” som heter Bonka donka. hahahaha? sätter mig på pizzerian med en öl. det är fotboll, som jag vanligen inte kollar på, men nu är jag ju bonka donka och den sprattlar bara till och säger “tack”. sitter där och är tyst med såna sjuka bosse micke leffe. sedan åker jag in mot stan. messar alla jag känner men alla e bakis så jag sätter mig på blå dörren och är äkta alkis med armarna vilande mot baren.. jag bär dock en överrock i kashmir och efter en sexa gin är jag redo att gå vidare till torget som är ett tunnelbanetåg på morgonen. en vägg av bögar. bonka donka ba “hööö” och går in och ska ha öl. ska slå honom, dumma bonka donka knuller special. alla glor men det är skönt. ska ha mer sen och går på en annan gay club jag googlar fram? trafikljusen i hjärnan blinkar bara gult och klockan 2 “börjar gubbar komma fram” och 3 är jag hemma i sängen. det blev inget att dom skulle få nåt, men hade ändå kul. nu: 5-htp kur

Comments are closed.