1 cl tack

hey

kåtslynan ligger slängd i sängen och sneglar ner på sina långa ben samtidigt som den uppdaterar bloggen. njuter av några citodon mot allmän livsleda sveda värk diarrea?? allt är väl samma och allt gör fucking ONT efter varje helg, trots att jag festar efter rådet “varannan öl” vaknar jag likväl med tarmarna på utsidan, svullna pussy läppar bak i halsen och ont ont ont. i fredags va jag åtminstone klyftig när jag bad om 2 glas cava i ett ölglas. tipsar er om att göra det också? gå runt med 1 cl cava i nån plastig dockhus-strut känns så himla ute i sommar? typisk sån “fina killen” att göra det. hahahaha hatar “fina killar”. denna upplevelse: när jag kom till landet förra veckan satte jag mig på en.. typ veranda ute i vattnet med en kompis. 2 st andra “unga” kmr dit och sätter sig tillräckligt långt borta för att vi ska höra dom (man hör redan här att dom har mesröster). sen när killen ska ta farväl säger han till tjejen “tack så mycket för pratstunden” :( fy faan så himla vidrigt :(

apropå vidrigt är det revy på teven?? alla har overkliga hyper ansikten som “ser knasiga ut i grimaser”?? ska börja säga håll käften jävla revy till folk jag inte gillar :)

Comments are closed.