kåt tant

tjena, kåt tant i norge här!

tog tåget upp i hälsingland. vet ni varför? för att vackraste “drängarna” ska spela på stadt på lördag??? asså det e som en sjuk remix av verkligheten. jag hade förväntat mig en lugn helg i sommarstugan med olika fordon men nu ska jag alltså va snygg och festa Lantis Style. hur smälter man in?? 100kg, “tights o ballerinaskor” eller hahaa. gå runt med en barnvagn på klubben och ha fräsigt Rött hår och skälla ut folk hela tiden? känns som lantisar skäller ut folk och är missnöjda med djur typ. är sur över att dom e “rock” nu oxo, alltså inte är främmande inför idén om ett “svettband”. men när man själv hade det för 15 år sedan, ja då blev man ju i princip tjärad.

sover hos min farmor som har vitt, långt hår nu och hennes alkade man ligger 1 meter från mig nu och nynnar i sömnen. så mysigt med gamla när dom inte pratar!

nu ska jag ta av mig byxorna och fisa i 45 minuter. det e det enda jag vill efter en lång dag av resande

Comments are closed.