arlandabor

så_sjukt med alla såna södertälje norrtälje täby gnesta märsta? dom e fake sthlm och borde tillhöra kommunen arlanda flygplats tycker jag! vet precis vad “familjer” gör där. man tror dom har sötaste lilla villan med äppelträdet där 2 små söta ban får leka av sey i sommaridyllen, men så är det egentligen dom som sitter 12 timmar/dag framför datorn och svarar för ca 99% av alla bodycontact annonser?? japp, det e dom på BC som spammar ” hej! fet kärring i norra märsta här! vill bli knullad utomhus idag, i alla hål, av kåta gubbar medan maken runkar och filmar..” haha varför vill dom ALLTID VA UTOMHUS?? typ sjuka, “svåra” miljöer typ “vi vet en liten plats vi kan vara på…” så ser man framför sig en rastplats varifrån man följer en liten stig ner genom lövverken till nån deppig, inhägnad betesmark där industrier tornar upp i horisonten. så ska det va gangbang där i leran, i skuggan av björkarna till ljudet av trafik på e18?? ett stilla duggregn. ack, det var som igår. skoja!!!! men åååh såå omständligt. tänk att va skitfet dessutom och åka bil “utan trosor” med plugg inne eller vad dom nu kommit överens om, långt åt helvete och sen trippa ned på nån jävla åker där 30 gubbar står och väntar?? så svår, onödig gympa. jag ger att bo i kommunen arlanda flygplats 0 kanyler av 5. sjuka sexmissbrukare

Comments are closed.