en härlig torsdag!

vaknar och riktigt rockar loss i sköna känslor. med ett undantag, rösten är tillbaka: “trött och vill sova mer” säger #hen. jag som arbetar som retorikexpert vet dock hur jag ska övertala rösten att “dra dit pepparn växer” och skicka in en annan typ av pepp(ar). så jag kastar mig ut och möter upp 40 st tjejer från ungdomsförbundet efter en god #frukost. den natursköna miljön bjuder in till reflektion och jag skriver ner en del tankar om vissa säkerhetslösningar för internetbanker… ett område som kommer få mer uppmärksamhet inom kort här i bloggen, tro mig ;) sedan är det dags för skypekonferens och smarriga kanelbullar. nog önskar man att varje dag var kanelbullens dag, inte sant? efter mycket snack och mycket verkstad är det dags att varva ned på hotellrummet med min nya vita dildo. varje gång den ploppar ut är den dock färgsatt, får det va vanilj, lingonsylt eller choklad? ;)

Comments are closed.