summertime the roughest time

hej. i helgen blev jag insmugglad på kalas!! nån nelly fyllde 10 år vilket firades på lydmar med 19493 bloggare. jag drack nog mest, alla andra bloggare festade väl nyktra (är det en grej nu??). fick “ett glas champagne” av daniel, dvs whiskey upp till Kanten, det åkte ner på 4 sekunder. sedan, någon gång runt midnatt åkte rebecca och fiona upp ur marken och började spela ute på terassen. det sprutade konfetti över alla och stämningen va typ att nån skulle bli mördad i gossip girl på en urspårad fest? älskade det. i dag har jag fått fibromyalgi i benen? kanske inte va så bra att inleda min nya cardio whore lifestyle med  en runda på 6km :(  har inte tränat sedan.. 2001 då jag sprang till bussen typ, så nu är det väl trasigt i hela benen och fel i skorna som man måste ha unika hålfotsinlägg för  huff puff *kommer o e störig gnäll fetto som vet mycket om motion* asså jag HATAR info om träning. skulle aldrig köpa en träningstidning i hela mitt liv. tänk, det värsta man skulle kunna köpa på pressbyrån: en fitnesstidning, en yalla drickyoghurt, ett grönt suräpple och.. sesam frön nöt kaka som är “snäll mot magen” *ryser*.  nä, det är bara att springa tills kroppen går sönder. bryr mig inte. i alla fall va jag och hälsade på mitt ex efter hells kitchen i fredags och haha, jag skrattar så mkt eftersom han BARA gillar äckliga saker. skulle kolla i hans kylskåp efter “nått gott”. först ba “åååh en juice” så e det typ nån unik ananas/cocos juice man måste leta efter i 80 år för att ens hitta på hyllan av äckliga smaker. så ser jag en chokladkaka och ba “den ska jag ta” och vad är det?? APELSINKROKANT?? HAHAHAHAHA asså sååå äckligt??? happ, blir väl inget då tänker jag och tvingar honom gå och köpa en “aloe vera drycken” åt mig eftersom det är jag som bestämmer och mitt ord är lag, så kommer han tillbaka med aloe vera drycken COCOS??? jag ba: … *tar på mig kläderna o går hem* :(

Comments are closed.