Got no human grace

va e anhalten innan bög? förutom “att ha mkt gay kompisar”. vilken bar, mer specifikt innan dom lämnar frun o kmr ut? ska börja hänga där. maila mig om ni har tips. HATAR ATT VA SINGEL. eller nä, det gör jag inte. jag hatar att va stoisk. att nätterna genom hålla om en kudde och intala mig att kudden bara är en kudde? jag har i alla fall påbörjat mitt projekt Svennig Sommar. har laddat hem runkeeper och börjat springa. ska se ned på alla som röker o som inte tränar när jag väl fått in en rutin. köpa löpskor, “bögbyxor” som jag sen kan kontera mot 4kg kokain, ett glasbord och en riktigt sjuk lek som spårar ur… måste ju va så alla “duktiga med mun” jobbar. det e ju sån börda att leva som man lär… lika bra att föregå nån pervers infantil urladdning med att va normalvidrig hela tiden :( klipp till att jag står i hallen och skriker åt en faktura från kronofogden på 29kr. känner ändå vördnad inför kronofogden. dom kommer ju en vacker dag göra hembesök och hitta mig efter jag legat och ruttnat i ett halvår <3 sen har jag kommit på att den enda musik som är cool i sommar är 80s “driving rock” som man Lyssnar på i Bilen! åååh vill ha Bil. jag älskar dessa årtal: 50, 80 och 90.  50-talet e LA confidential, 90-talet e basic instinct och 80-talet e inte va folk inbillar sig dvs hur 80-talet gestaltades på 00-talet, typ båtringat med emil i lönneberga-frisyr och nenas äckelballonger? ungefär som när folk ba aah du gillar euro då måste du älska pomp opp the jamm? ursäkta hatar den. typ fetto låt?? hahahaha dessutom e den konstig rapp-house, whatever. när jag tänker 80-tal så blåser torra, heta santa ana winds in över takterassen, där jag står och dansar slow dance till billy idol – eyes without a face med en riktigt falsk kille. absolut inte socrealistiska conny köper makaroner och e syntare whatever orkar inte prata mer för nu ska jag bli full!!!!!

Comments are closed.