dubbeldusch

jag längtar inte ens till helgerna längre eftersom jag inte får röka medan jag går och är full hemma :( nu är en fredag så här: tar ett “lyxigt bad” dvs dubbel dusch rafs i röven (måste ställa mig upp för att komma åt) “krrö kröö” låter det som det vore nåt tyg. sen kliver jag ur badet och börjar torka :((( ser fettokroppen i spegeln (har gått upp 3kg sen jag slutade röka) och täcker över skiten med kvällens stil som är nåt vanligt schysst “man hittar på hennes typ”. och nu slår drömmen in! jag får ta vin, så jag häller upp glaset jag köpt på min sedvanliga systemetpromenad på torsdagen och vinet… har en smak.. *cue halloween theme*. suckar och “sätter på en skön låt på spotify”. sen blir det inget extra, förutom när lilla söta flaskan med lösningsmedel åker fram då förstås och jag får en skön tripp på att slippa all skitäckel syre som finns i den här jävla världen??

och vet ni vad jag vet? att min iphoneskärm trasig och dampar så jag vågar i princip inte öppna appar eftersom den likear saker okontrollerbart!!!! asså största mardrömmen NÅGONSIN?? en gång fuckade den ur helt och jag ba “tryckte där uppe” för att få slut på alla fönster som sprutade mot mig och sen, efter jag “tryckt tillbaka”, står det: “dela detta” i en ruta, så är det en bekants fb-status. assåååå gode gud hjälp mig om jag hade delat d. kul att sen ba “eeeh förlåt min telefon ba delar av sig själv, japp så är det hejdå”, ingen skulle ju tro mig :( knäppa mig som gör knäppsaker skulle dom säga på stan, prata bakom min rygg som dom gör ändå. jag är ju dock inte helt utan appar eftersom jag har en ipad! det är riktigt skönt att scrolla pojkvänner på grindr med ipad eftersom “man får stort”. nu har en skrivit “snygg” och i meddelandet efter: skickat en bild bakifrån när han står i duschen. värsta muskelberget med röv??? haha 100% bra bild. blir tokig på såna med iphone 2g men som ändå envisas ta selfy, hej vackraste gula hades, utsnitt ur en turnermålning lr så “behöver nån göra rent akvariet snart” hahahaa. ska skriva det till dom “fint akvarium men måste nog göras rent snart?”

Comments are closed.