tut tut!!

uuuuh, jag har varit bakfull hela veckan efter söndagens bläcka på ca 5 timmar under vilken jag bland annat hann pissa ned mig och gudarna vet vad :S har därför legat dödssjuk och spytt galla i ett kolsvart rum som då och då lysts upp av notifications i alla äckliga appleprodukter man tydligen har som “företagare”. efter att ha vänt på kudden 500 gånger började jag kolla på game of thrones. trodde aldrig jag skulle göra det pga offrigt att delta i såna peppyror kring tvserier – not my style då jag tillhör aristokratin och ser det som ett nederlag att ta del av golvets kultur. till en början trodde jag det skulle va en korsning mellan typ 50 shades of grey och grottbjörnens folk (sån nysvennig sexy rape stämning ni vet??) och att killarnas hårstatus skulle va “dr quinn”  (klarar inte av att se icke-normativa frisyrer) och att skäggfrekvensen skulle va värre än sthlm de senaste 2 åren och visst, det e väl delvis så men ändå så skönt att ba krypa ned i sängen med några citodon och klicka på play. jag hejar bara på house lannister. dom e normala krigare och inte svaga rädda om ni fattar! mvh, everyone who isn’t us is an enemy

Comments are closed.