hej

alltså, hat-tp-kategori: litteratur. hålet i min allmänbildning. är inte det typiskt arbetarklass? att ba kunna allt om relativt nya konstformer som typ “film”, “tv-spel” etc, på bekostnad av ett IG i litteratur. det krävs en gigantisk insats av tid och pengar för att ens ha rättigheten att kalla sig beläst inom ämnet. det känns ju meningslöst att läsa för nöjets skull, man måste ju kunna omsätta sin kunskap i typ “bäst i bruna” på tp. härlig pörrfilm där, hehe. men, det blir väl nån jävla litteraturhistoriakurs efter min master. apropå bildning, det nya programmet som blöter ned hela sofftyget av sura safter: vem vet mest. öööörgh!!! postkodmiljonären på 4an är ju hemskt vid jämförelse. ba först frågor i 5 minuter, sedan nåt jävla jipposkit där någon dvärg ska springa in och visa upp en kartonglapp. man ba: zzz, jaaa, naturdjurfonden, afrika osv. vidare, frågor i 2 minuter, reklam och “glädjeyra” i 5 minuter. jag ORKAR inte se familjen wahlgren operera benet på en dövstum reumatiker och sen dela ut en glädjecheck på 71874857kr!!! hatar sånt!!! jag vill bara DET HÖR INTE HEMMA I VÅR KULTUR!!! försök liksom inte härma usas khatarsis-tv. sedan, “glädjeyra” konnoterar 1. feber 2. kristna människor 3. fettdepositioner. eeerrrgh, nåväl. skulle betala 2 tv-licenser för att behålla “vem vet mest” till dagen jag dör.

nu ska jag röka. imorgon hade jag tänkt shoppa en ny dator för 10000kr! måste belöna mig för tentafrågan jag fick 5+ på *minns alla mina mvg+ från högstadiet, gymnasiet och hur de brukade ta på mig* vill inte att datorn ska heta “man machine quad x radon”. antingen en dator eller ett par restylaneinjektioner till min pv, han fyller 46 i februari.

apropå det här med att “ha svårt hemma”. guud, det enda som krävs för att inta sin plats överst i högstadiets dominanshierarki. bildning måste uppvärderas! så inte konstruktivt för intellektet att vara agressivt utagerande tonåring. i 6an fick alla bråkiga pöjkar åka och äta glass med vår lärare, varpå de hade mage och skryta om sina magnum mandel. man ba kul att ni är klassens special people club fucktards

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80