summan av alla laster e..

lilla psykfallet mej har slutat bli full. blir bara illamående!! suck. jävla majen som tagit bort skolans rökruta!!! cigg och alkohol är så sexiga tillsammans, ciggen är fett på medan alkoholen slappnar av och det är svårt att bryta en relation där man ligger avslappnad och väntar på snopp om ni fattar! skoja ew. skulle aldrig “vänta på snopp”, jag är INGEN  B RÖVSLYNA!! anyhow har jag letat efter “en ny kick på festen” och övervägt att bli kokainberoende. det verkar dock som att man får stora hål i hjärnan av det – trist, sen är det ju olagligt så man måste gå runt och va paranoid och en massa folk skulle bli “sårade och rädda” om man hackade upp 3 feta på deras offriga vardagsrumsbord från vackraste Mio eller va nu såna simsgubbar shoppar.. fuck me. så vad återstår? jag har shoppat lite lustgas nu i alla fall. det blev några bloss gas hemma hos en väninna i lördags innan “den festen vid fridhemsplan som vi alla va på”. kanske meckigt att ha med sig värsta stora pjäsen i väskan och ampuller varenda gång man vill “röka” men det involverar ju munnen och ger en skön effekt som går att likna vid upplevelsen av att sniffa bensin eller shotta tändargas ööuh*

det är i alla fall vår och jag har sysselsatt mig med det vanliga ute på stan, dvs att gå tre meter bakom killar “jag är ihop med” eftersom “vi har bråkat” och örfila dumma jävla tröjor på piss myrornas för att jag är äcklig ful singel. jag tror att man lätt blir kär på våren av samma anledning som man lätt tackar ja till en shot kvart i fem. jag tänker på det youtubeklippet med den stora, snälla ap-mamman som ligger och röker cigg och fingerpullar samtidigt! kan såå förstå henne. jag tror det ska bli mitt projekt för veckan: att bli kär! som arbetsbefriad blir nämligen veckodagarna ganska mycket zzz utan projekt (obs går ej på soc, har trust fund..). förra veckan va det “hypokondri”, veckan dessförinnan va det “läsa 2 viktiga böcker utifall jag blir utsatt för kulturmingel” och innan det “tänka på utseende dvs tvätta ansiktet en gång om dagen”. suck

*tyst kåt stön

Comments are closed.