stella was a diver

jag minns när någon av mina syrror lyssnade på can you forgive her, i ett rum som sedan blev mitt (turkost rum). det fanns ett blått, ett rosa och ett turkost. det fanns påfågelfjädrar på väggarna, nakna killar med snoppkonturer på insidan av garderoberna. ett tjej-näste!!! så brukade min tredje syrra komma över ibland och dricka marinella, duscha etc. guud, är det meningen att jag ska inse att jag är sprungen ur white trash. är jag ju inte. sedan valde jag tapeter till mitt nya rum: gula. favoritfärg: gul.

inte ospecificerat gul, utan mer.. sunset youth

tänker inte ha på mig kläder förrän killar får ha high heels och miniskirt. fy faaan vad snygg jag vore som kvinna. min diet skulle vara galla, min hårfärg skulle vara strawberry blonde och jag skulle alltid bära vapen. lyssna på detta: övre volta.

om jag vore ett land skulle jag heta det.

åt pizza idag igen.

saker att fixa i fejan

– näsan (asymmetriska näsborrar, ful knöl osv)
– hakimplantat (har undeveloped chin, ser ut som alla på lino)
– käkimplantat (vill kunna spegla mig)

gud, det är inte så mkt mer!! vet ni hur omfattande listan var förut. en gång i tiden googlade jag “borra om ögonhålor”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80