pol. mag

gud va jag tycker synd om politiker. hahaha, vet ni va mitt huvudsakliga skäl till det är?? att dom tvingas resa och se många olika delar av sverige och typ belgien eller var nu alla EU-institutioner ligger?? typiskt den plågoanden för politiker att ba förlägga EU till “belgien” och inte i nåt varmt och fint, typ kreta, africa eller los angeles. läser man på olika sorters politikers twitter så e det alltid typ “inspirerande tågresa med budgetsnack och sockerkaka innan förhandlingar om fiskeavtal som väntas fortsätta hela natten”. minns ni när man fick kuvert med sina SJ-biljetter i och på kuvertet utspelade sig en ansiktskontur i motljus, ett tågfönster och sedan en skog?? precis så måste politiker alltid va. bli utsatta för sockerkaka, stora termosar och trots dessa nederlag reflektera vid fönster under resor och säkert äta lunch ofta. jag tycker riksdagslönen e 100% skälig. hur många pressbyrån kan man behöva se under en livstid?? varför har ens pressbyrån så stark ställning i sverige. jag hatar att ens se där inne, “fina tidningar??”, sura gröna äpplen 3 kr. blabla anyhow.. jag är iaf 100% FÖR DOM FLESTA POLITIKER!! älskar dom

Comments are closed.