fixa apa snart??

slår vad om att såna som gillar drum n bass tycker om att vakna bakis kl 8 av att grannar renoverar. exakt samma ljud som i deras finaste, vackraste musik ju.. peppen. suck. annan musik jag hatar: allt dom skulle spela i glee och sån “gagnam style” – låter så äckligt. any. fucking. how gick jag och la mig 22:30, vaknade och såg ett sånt kallt ljus i dörrspringan o ba “mmm fuck yeah, äntligen vaknar jag i normal tid”, klär mig och går ut i hallen. så va det bara en sån energy saving light bulb som jag hade glömt släcka. kollar klockan o den ba “02:34” :(( HUR kan människor gå till sängs 22 och vakna utvilade kl 8. alla föräldrar gjorde ju det, eller så låg dom och knulla typ 5 timmar varje natt? ;PpPPpP åååh vet ni!! jag har kommit på att jag vill “fixa” en sån baby chimpanzee och ta hand om den. känns som att jag skulle komma bra överens med en apa. skulle typ skämta med den, “rocka loss” till linda begtzing och liknande sprattelmusik, bara för att se om den tog efter. jobbigt bara om den gick runt och rev ner saker, va “kåt” och sånt? hur administrerar man en apas psykosexuella utveckling liksom? apropå kåt fick jag ett orange kuvert häromdagen och började tänka på ålderns höst. min plan är, att när det väl är dags att landa, låsa och fria, välja någon som är ca 10-15 år yngre än mig. då kommer jag ju slippa ligga och skita på nåt äldreboende eftersom min partner kommer va tillräckligt kry för att ta hand om mig. i dag är jag ju helt “herregud skulle ALDRIG kunna dejta nån yngre än mig” men efter 50 blir ju även det kognitiva förfallet allt mer påtagligt, så hittar jag en smart 35-åring då har jag ju per definition hittat min överman i ca ALLA avseenden. då återstår frågan: hur i helv ska en 35-åring lyckas attraheras av mig när jag väl är 50?? frågeställningen e nog mitt enda incitament till att rik, bildad osv. skönt att jag har aslång tid på mig pga ointresserad av att skaffa nån annan baby än en schimpans!! förlåt för “krönikaslut”

Comments are closed.