drama på systemet

oj oj oj. i dag var det drama på systemet! dom hade tagit bort vinskyltningen. jag som vanligen bara säger “hej en 482903 och en 48748” fick alltså problem, men jag reagerade blixtsnabbt och riktade ett välavvägt karateslag mot förövaren eller vadå? gud va håller jag på med?? nej, då drog jag mig till minnes ett vitt wine jag brukade köpa för tusen år sedan som hette jp chenet! bingo. det smakar dessutom ingenting? så bra!!! kan ingen uppfinna tolvprocentig fanta? supa har nämligen börjat bli “it” igen efter en svacka på ca 300 år då allt varit kritiskt allergiskt. sthlm har varit brölfyllon som lyssnat på musik, “rockat loss” och stänkt ner varandra med sperma och öl, vitlöksdip och fan och hans moster?? nu kan jag skönja en förändrad attityd ute på dansgolven *rapporterar från frontlinjen i khakiväst med mikrofon* nä men, people carry themselves liiite bättre? jag är helt mot att använda fyllan som nån slags ritualiserad, hedonistisk umgängesform men det vet ni sedan tidigare. spyr av leda när folk dansar på glödande kol i 8 timmar och typ sluddrar en massa nonsens om sig själva resterande tid. det e inte HARDCORE. hc är att ta sin sprit, sänka den, snacka högt med små bokstäver, mingla (som dom i the sims gör) och sen försvinna lika snabbt som man dykt upp. obs, ej muf-konvent i grönupplyst lokal med en massa “fighters” i knöliga kostymer-style utan bara en dräglig upplevelse?? mår nån bra av att t.ex va ett offer? skoja hahahaa men ja, vet inte vad jag skulle komma fram till. ville bara uppdatera för man ska ju göra det ofta enligt alla “storbloggare”. gud jag har snart bloggat i 10 år??

Comments are closed.