skola

jag vill gå i plugget till hösten men vet inte vad jag ska söka. är ju rädd för människor och för lat för att orka kämpa med det. hoppade av statsvetenskapen när vi själva var tvugna att välja grupper. verkligen inte en personlig seger, men va så himla trött och ful den dagen. orkade inte gå fram till nån grupp och ba “hej får jag va med er” *kollar på allt annat än dom jag pratar med* så jag gick till systemet i stället och köpte cava. detta va 2010?? 2011? dock har jag ju under åren fått en massa gamla vitaminer som jag stoppat i svarta lådan. antidepp, benzo, ecstasy. kan ju käka dom och se om jag blir “social” hahahahaha. kommer till föreläsning kl 0830 i sal B4 o ba “heeej åååh nu kanske jag låter helt konstig men jag måste bara få säga hur FINT det här är! det här.. att vi samlas runt kunskap eller ni vet??” *välkomnar föreläsaren med en “genuin kram”* :(( minns första gången jag skulle redovisa och slukade 3 glas vitt hemma kl 09. sååå onödigt!! sitta i grått morgonväder på den röda skolbussen från odenplan och nyktra till typ. sen fattade jag att det bara va att “gå upp och säga” och va lite arg samtidigt. jag tror mitt största problem är att jag inte kan titta och prata samtidigt. jag tappar tråden om jag måste kolla på nån samtidigt som jag har ett resonemang i huvudet som måste kommuniceras verbalt. därför tror jag det ofta kan framstå som jag är helt pantad, men jaja. varje moln har silver. min pappa brukade säga att rollen “smådum och intresserad” va guld om man ville få in en fot hos människor som man delade kunskap med. eller lol, det kallas väl även ödmjukhet

Comments are closed.