cheeseburger

jag råkade välta omkull 2 “askfat” på balkongen (2 blomkrukor) och fimparna rullade ned genom gliporna till grannarna under :(( en gång tappade jag ner en cheeseburgare på deras balkong dessutom. roligt för dom att få SÖTASTE presenterna från våningen ovanför! jag kanske borde “raka mig” och sen bädda ned kroppen i en vacker krubba och be någon hissa ned mig. “ta hand om detta barn, vi har inte råd…” ska det stå på lappen.

jag har festat i helgen “lugn style”, dvs bara druckit 5-7 öl och åkt hem runt 03. så skönt att inte va dödligt sjuk “dan efter”. jag och dana har börjat tro ub är en lektion i “plugget”. förut hade vi ub en gång i veckan men nu är det två?

grindr har börjat lysa upp oxo!!! jag har favoritemarkerat 2 st killar som alltså INTE såg ut som tanter. jippppy undra när jag ska knulla dom?

sen måste jag säga att jag är oerhört sugen på strömavbrott!! vill tända snoppljus i en gammal, ärgad mässingsljusstake och krypa till koys med en spännande bok. kanske ha morgonrock när jag gör det och ett glas rött på nattduksbordet. näää usch, är det nåt jag aldrig kommer klara av är det smådrickande hemma. bli känslobakis och inte kunna sova förrän kl 5 efter ca 100 sängvarv i plågor.

Comments are closed.