fredag, en vit dildo med blod i toppen

åååååh jag tycker allt med hollywood är skittråkigt nu. förut tyckte jag det va kul pga. mindre lismande fake. blicken var liksom spikad långt ovanför publikhavet medan det i dag är ett oavlåtligt sökande efter ögonkontakt. det ska va punk, lipa – “be you”, kontra ramverket “på galan med personlighet”. samma sak med det ockulta och “andra sidan”. så exploaterat?? ellen degenererer ska ta “selfie”, man kan ringa telefonmedium och fråga om spöken. ba helt SÖNDER och äckligt. e detta kulissen mot vilken man förväntas va nån ironisk kommentator för att “hänga med”?? dom jagar en verkligen asså. en gång läste jag en asbra serie i kalle anka & co i vilken en gås satte sig och fjärta ut kåtdroppar och pölen (?? minns ej klart) expanderade över jordklotet och förstelnade allt i dess väg. typ så känns det när dom e så besatta av mig. vilka dom är e oklart, men vem fan bryr sig när det är fredag och jag ska knulla med killar. en sak jag tänkt på: faan va deppigt när jag e ca 40 och bara kan bli uppraggad av unga eftersom äldre aldrig är intresserade av varandra.  jag vill absolut inte bli restylanepedofil som står och typ.. ler på bilder med nån godnattsaga bredvid. killar måste verkligen sluta le?? what the fuck is up with that. ser ut som knäppa gummor lol. utanför bild känns det helt rätt att kosta på sig ett leende – porslinsfasader sommaren 2014? vilka e på?? inte så fasligt dyrt. 10 papp för en tand. bra investering

Comments are closed.