bbb

hey, boring blogg bitch här??

jag har börjat med friskvård och broderi. skoja, vet inte va sånt är men det kändes 100% fel och det är sååå min status just nu. har börjat äta korv me brö? så jävla “rätt” ändå, att bara ha hemma. tänk efter några dagar av supande framför teven. du är inte sugen på mat, däremot är du sugen på att kunna supa mer utan att dö – varför inte ta en korv me brö? enkelt att fixa och innehåller all viktig näring (Karlsson & Pemba, 1999: 82). oj oj oj, när jag shoppade dem god korv tidigare i dag.. en classic “roffe”-familj med 450 barnvagnar och det dubbla i barn med ben stod i kassan och “tittade på nåt kul”. asså dom va 5 m från kassan men ändå i kö.. samtidigt som de köade till en tredje kassa? eller nåt annat förvirrande skit som bara gör mig skogstokig?? jag HATAR VELIGA “medspelare” i administrationen aV KROPP I OFFENTLIGA MILJÖER!!! man gör så här, 1 eller 0. av eller på. inget skit. inget “inte fatta”. dit ska jag, dit ska du. nu gör vi upplevelsen behaglig babes och knullar!!! skoja. haha, tänk att ta en sån roffe och ba riva hela skiten. tafsa, svina och kalla den dirty words mitt inne på vackraste icabutiken. baaara såna “grannies” skriver till mig på grindr. bidiskret41 utan bild. så tänker man typ aah om den e diskret måste den ju va snygg pga. all min empiri talar för det men så skickar den bild och står likväl i vit trosa med fågelhållning framför en spegel i kreta typ?? lol, varför skickar dom bara “semesterbilder” ?? inte för att jag vill knulla äldre men shit, spännande om dom e gifta!!! så va dom gifta med en kille *lessen smiley* vill så återuppta mitt “destruktiva liv” anno 2006 då jag sög av gubbar på toaletter i utbyte mot drinkar? hahahaha, men det e ju omöjligt pga e gubbe själv nu :( man måste verkligen maxa sitt underläge när man väl har chansen. peppkramar från en riktigt nice kapitalist!!

Comments are closed.