enter title here

i går festade jag med emma och valter. vi gick till kåken och sen nosh and chow där darin o marie särneholt satt och glodde på mig. suck, aldrig får man va i fred. sen blev det en sväng till east men jag va vattenhög pga 4 folköl och hade 2% geist kvar. speglade mig på toa och killar skulle håna mig för det. fråga: om jag betalar premium, kan jag för alltid få slippa kommentarer av främlingar när jag speglar mig? kul att se sig själv i spegeln och drabbas av känslan: fritt fall ner i helvetet och sen tvingas administrera sitt utseende samtidigt som man administrerar främlingars kommentarer??? det är ett krig därute.

aja, nu ska jag göra frikadeller. jag har börjat laga mat?? sjuk i huve asså.

ont i levern har jag också :( varför går det aldrig bort!! tänk om jag dör snart :( spännande följetång

Comments are closed.