sthlm in my heart

älskar bratsen som gick förbi riche o ba “det finns två typer av killar, dom som kommer i kostym och dom som kommer i kavaj”.

asså jag har tänkt på sthlm city. det e så sjukt litet egentligen?? först berns, sen birger jarlsg. sen svampen. sen vadå? en dimma eller. som ett charterstråk

och söder ska va en stor kluns enligt kartan. men det är väl bara skånegatan som räknas. allt annat e sånt man går vilse i. har bott i sthlm snart 10 år, fattar ingenting av söder *dumbom* bara en massa hus folk bor i? och pyttesmå barer. inga äkta punkbarer utan söta som stänger halv åtta typ och urban deli. fattar knappt vad det är. typ oljor och öl jättenära varandra?? som att va full på ica

kungsholmen sen.. e ju ingenting?? bara en massa salladsbarer med höga stolar, soppor. typ blåsigt nere vid mälarpaviljongen och den hotellbaren där jag shotta med soffipropp en gång. sen det att va rädd för dom som e utanför nivå 22 om man skulle råka gå förbi stället på väg mot blue vision *gammal kungsholmsbo*

vasastan är fint men det händer väl ingenting där förutom fint

essingen=rosa drömmar??

hornstull är ju det största rånet. asså det är typ 1 gata som går ner till strand, sen en som går till fridhemsplan/liljeholmen. 2 barer och 1 affär typ. sen en SKITSTOR tunnelbanestation. hur kan man ens prata om “ett hornstull” hahaah

med det sagt älskar jag stockholm!!! det är världens vackraste stad att va olycklig i!!! äkta sån lägga en falsk hand på taxirutan, titta ut över vattnet vid slussen en tidig oktobermorgon, så spelar dom typ nån amy diamond på radion medan taxin juckar sig fram i trafiken.. allt e högupplöst med sånt landstingsgrått svt-filter <3

nu ska jag åka till jobbet! har börjat jobba deltid på solary..

Comments are closed.