alla hjärtans dag

eeew, jag köpte “ostkrokar” i går för att fira min examen i festkunskap så fick påsen ligga kvar bredvid sängen och nu luktar det heterosex i hela rummet typ??

jag vaknade nyss. har blivit en kåt sov-drottning som sluter mina blå om dagarna för på nätterna får INTE lilla flickan sova för då är hon ute och rafsar i buskar och går med klackskor på regniga cykelvägar *konstig bild som kom????* e jag besatt av en demon

på fredag är det alla hjärtans dag!!! jag har aaaaldrig tidigare firat röda rosens dag men tänker nu köpa svartvinbärsvin, marlboro menthol, svart hårfärg och det känns ju ändå ganska “fir”?? i skolan fick vi skriva lappar och lämna in i cafeterian, asså det va så kul. man plitade ned sina kåta ord i en röd lapp, vek ihop och på ovansidan skrev man personens namn och klass, så delade lärarna ut lapparna till berörda elever sista lektionen. äkta pandoras ask style. jag fick 7 lappar en gång. “söt” fick jag ofta och som vi alla vet betyder söt helt värdelös :( jag vill ha en modern variant av det!!! ask.fm känns FÖR modernt.

å andra sidan funkar min nya diet som heter känslor gör dig fet. som kristina lugn en gång sa i en intervju “det händer ju inte längre att man blir kär” och det är såå sant. så förutsägbar känsla, ett krig man kan föra med en bakbunden hand och slutna ögon. jag tänker på den scenen i pianisten när killen lämnar lägenheten helt besegrad och ba “love isn’t everything you know” medan huppert ligger blodig kvar på golvet. hon “vann” verkligen ändå?? ah skitsamma, jag har blivit besatt av ett piratspel på datan. jag hatar egentligen pirater, sjömän, vikingar och dylikt. jag tror allt sånt e fake. min farmor ba “bror min åkte till sjöss!” man ba “mmm okej och du hade 2 mils gångväg till skolan också eller??” *himlar med ögonen*.. alla äldre ljuger så mycket. undra va jag kommer säga när jag blir gammal?? usch, tänk om jag blir sån relik som ungar på klubben frågar om “förr i tiden”. det håller inte!!!! måste köpa villa!!!

Comments are closed.