där och då

jag tror att ingen riktigt gillade att jag lyssnade på “i’m just a girl” från abbas första skiva som något annat borderlinefall; på repeat hela kvällarna i förd rymlig mysdress och barnspäck, rullade omkring på gölvet och ba göttade mig som någon annan kåtkärring. jag köpte skivan på en OKmack någonstans mittemellan gävle och bollnäs. mitt i natten köpte jag skivan, på väg hem från nån resa. väl hemma, i vardagsrummet med fönstret ut mot potatislandet lät det:

I am just a girl,
one among the others, nothing much to say
plain and simple girl, not a special type in any way
just one look, and you will surely see
that the true miss nobody is me
it’s an evil world
that has only made me a girl

gissa om jag låg där och krälade, ansiktet som en mörklila orkidé mot massivt furugolv medan mina föräldrar packade in saker från bilen i ett helt annat månljus. mitt var… tyvärr en spotlight *orkar inte le*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80