cigghälsningar

måste tydligen börja noppa öronen!?

alltså, jag avskyr snyftreportage om pensionärer som förlorat pengar på AKTIEHANDEL!!! kan någon underätta människor om att börsen faktiskt kan gå ned ibland. det är sant! som journalistikstuderande borde jag lägga fokus på mediernas framställningssätt, genrekonventioner och blabla men, jag… orkar inte. det är någonting ruggigt i skymningen. härom dagen låg jag i soffan och halvsov, bara det är ett tecken på att saker inte är i sin ordning. jag klarar vanligtvis inte av att soffsova. det känns som att man är och hälsar på någon när man ligger där iförd skjorta och slacks, samt lyssnar till hissens dunkande; järnvägens gnisslande medan solfan slocknar. man kan dessutom inte ha doftljus tända om man inte utnyttjar dem till fullo genom att vara vid medvetande (just nu: wineyard). plötsligt kommer det där välbekanta bruset; sömnens förtecken. det är som att knappt hörbara frekvenser blir hörbara, och överröstar alla andra ljud. det här pulserandet, som jag inte närmare kan beskriva, upprepades kanske sju gånger innan jag somnade och. vid varenda tillfälle rörde sig någonting över golvet, någonting i plast. det kanske var fjärrkontrollen? nu börjar jag tro att jag verkligen är menad att bli häxa, att det är mitt kall här i livet! om jag kunde lära mig att försätta mig i detta tillstånd dagligdags… eller alltså, vi avskriver det hela som hallucinationer. orkar inte. avskyr ljudet. det påminner om fläktsystemet hemma i villan som men jämna mellanrum slutade surra. en sista, tung utandning som lämnade en dov sorg efter sig i trät som eftermäle. då knäppte plötsligt väggen som en brasa; blodet gavs en brustablett. lite som när man stänger av datan!

jag drömde ju att man fick sova över på hemtex och idag blev äntligen min dröm sann! sitter i skrivande stund på ett nedsläckt hemtex med laptopen och bloggar! det är bara så krångligt när man ska gå på toaletten eller röka eftersom det är en massa larm man måste avaktivera.

ok, önskar att det var så. däremot köpte jag ett bäddset (ralph lauren) på NK idag!

vi pratade om dokusåpor idag i inseminationsgruppen. bl a om idolgallringen där de får sjunga för en fejkjury för att komma tillbaka två veckor senare i samma kläder och få sitt omdöme av riktiga juryn, plus lite peter jihde-spex. åååh skulle vilja vinna idol och skriva uppsats om hela produktionen. hur svårt kan det vara att manipulera produktion plus tv-tittare till att bli älskad. det är ju bara att besöka grundskolan i typ sävja och anpassa sig när man går in på audition, ba hej *har lite rockig stil* eller kanske tom telefonomröstningarna är uppgjorda som i körslaget. nivån på medietränandet måste ju motsvara typ treblinka, ba “du får växla mellan ett par uttryck, typ ‘jag ska ge 110%’, ‘det här är vad jag brinner för och jag har alltid brunnit ända sen jag va liten och jag älskar stå på scen och det här är min dröm’ och typ ‘jag gjorde mitt bästa och gav allt och WÖÖÖE vilken hääärlig publik’ *dör*

har äntligen slutat dricka så jävla mycket. det är ju föga roligt att sitta ute med en drink på loftet när man huttrar och löv ramlar ned i glaset..

det här är förresten ett ord: produktmomentkorrelationskoefficienten

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80