vattenfestivalen

det är en hejdundrande folkfest ute i trapphuset nu. av alla “nä-ä” att döma så är det barnbesök. så jobbigt med barn i åldrarna 5-10 för det finns inget rimligt sätt att mingla med såna. va fan GÖR man?? oj har du fått en liten sko på foten? vetdura, jag såg ett litet troll här ute i trappen nyss med en likadan sko! dom ba eeeh look bitch i’m 9, fuck off. eller så blir dom blyga och kollar på en som att dom e kära?? typ står med fingret i munnen och trevar nära en dörr och kollar bort och skrattar. jag brukar hålla det kort, säga “tjenamorss” med alkis-röst (känns som tokig farbror dom sett i nåt barnprogram typ) och sen vinka, som att jag ska vidare upp i bergen på äventyr eller nån sån, liknande “saga-bild”. men inte ens det gör dem väl nöjda? hur kräsna. det vill väl att man ska komma flaxande som nåt entreprenörskrälle i djursmink à la event på kommunbibliotek och rocka loss med nån riktigt nice harpa för att ens “släppa på” utan social bestraffning?? så svårt att ba få va i det här livet??? sedan läste jag att solen har blivit utbränd och presterar riktigt dåligt just nu och att vi har en nära förestående istid i sikte. kanske lika bra. synd bara att jag inte har några fina vinterkläder alls :S alla rockar måste kemtvättas och det betyder ju ungefär samma som hej dåååå

Comments are closed.