hej

jag var så sjukt förbannad idag när jag gick till bussen med gammal, törr gin i strupen insvept i ett moln dior homme, gammal svett och kaffeandedräkt att… ja. jag gick förbi en skylt på vilken det stod “vi byter batterier på alla klockor!” varpå jag bara ville sparka på skylten och skrika “nä det gör ni inte alls det era äckel!!!” blev dock glad i föreläsningssalen när vi fick ett kompendium med en massa formler. ÄNTLIGEN, hoppas tentan bara blir siffor. will not happen. kommer vara en massa “förklara hermeneutiken med hjälp av råttors betydelse i en röv”. apropå röv höll jag inne “gas” hela promenaden från institutionen till fältöversten. gick på toaletten och det väste ur ormhålet i 15 sekunder.

15 sekunder

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80