lite snack om olika..

ljusen har brunnit ut, nationalsången e över.. myrornas krig och vinglas på soffbordet med lite rött kvar i botten. tidig sommarmorgon innan solen går upp, folk cyklar hem. det skulle va “the end” om mitt liv vore en film.

sak jag undrar: om stammisar på dovas en gång suttit där “med en ursäkt”. haha. tänk om man själv är blivande underhållning för den yngre generationens fattiga. jag går dock främst inte till liknande ställen för att det är billigt. det finns en massa andra ursäkter. behöver t.ex. inte stå och lurpassa i hundra år på 2st söta babystolar med spaghettiben i närheten av nån dum vas som snart ramlar, utan det är bara att sätta sig ner runt ett stadigt bord och köra. så avgränsat. nu är vi här för just exakt det här. inte för att titta på fina baren, ragga på nåt, gå runt och berömma folk, utan bara för att bli full med iphone och sen dra.

anhooow. jag är nöjd över va börsen sysslar med just nu! vad gäller 2014 är jag optimistisk.

är ledsen över allt annat dock

allt e typ fasta avgifter och abonnemang man inte kan göra nåt med och sen ska det va lur också, ända in i det finstilta och det ska inte vara lätt heller, utan allt ska vara svårt, krångligt mm för att plåga alla. en betalning kan se ut så här: anslutning 788kr, +19^3x-dx/dy=8*antal samtal, sen internet=1kr per kb, hämtning surf 33×7. sen måste man betala en bank i irland som har konstig hemsida som hela tiden säger att “betalningen gått snett” när man sitter där med sin faktura och försöker trycka rätt på dosa.

det va en metafor för “min kamp” att inte sluta andas.

ordet “dosa” är så sorgligt. ca allt kan reduceras till dosa :S

jag kanske borde berätta om min favoriträtt från findus singellinje för att bli på bättre humör. den heter bolognese 1 kg. man bara steker små tärningar av köttfärs och pasta i stekpannan. sedan är det bara att garnera med en miljon gram fetaost, peppar, tabasco och njuta över att inte ha behövt anstränga sig mer än så

Comments are closed.