från 18 år eller värre

klockan e ca 100? lika bra att köra dygn 2 direkt. jag orkar inte se ny film längre. alltid när jag går in på tpb och klickar på nåt som låter som en bra skräckfilm med mycket våld så visar det i 9 av 10 fall va en fucking ritad barnfilm. vad har människor för diagnos?? orkar ej film från juraperioden heller. kollar listor på imdb på jakt efter skräckfilmer jag inte sett och alla ba “dracula (1913)”. ok, jag sätter mig o glor på nåt filmat genom en skokartong utan ljud och sen ger jag filmen 10 av 10, eftersom jag betygsätter mig själv för att ens ha orkat kolla 4 minuter? nä fy. jag håller fast vid mina thrillers från 90-talet. bäst är när spänning, våld och nån elak tjej som förstör sammanfaller i en film, typ som i handen som gungar vaggan eller typ lida. där man i den förra förväntas sympatisera med allergiska mesfamiljen och i den senare ärkeoffret paul som är obegåvad författare och inte gör som annie vill. man ba.. klara, färdiga, slakta!

Comments are closed.