blabla

läser om unusual deaths på töntipedia.. denna va bäst

“1755: Henry Hall died from injuries he sustained after molten lead fell into his throat while he was looking up at a burning lighthouse”

så hardcore.. man lär ju dö i nåt vanligt skit typ cancer, överdos eller att hjärtat ba sprängs av olycka. obehagligt att andra “redan gjort det”. kommer ju inte direkt va nån snöflinga dagen liemannen stormar in med en svart dödsros i handen. när e man å andra sidan det

jag har börjat äta skitmycket, asså verkligen no limit!!!! gjorde 4 portioner carbonara som åkte rätt ned i skiten nedanför skallen och innan dess hade jag liksom ätit en pizza? därefter ville jag ha glass så jag köpte magnum “core”. låter som en porrfilm typ och e det nästan. det finns ett core i mitten som förväntas slinka ned i samma takt som den söta, genomsnälla vaniljen runt omkring. så blev det inte eftersom lilla mej fångade upp hela “core” med skeden och sög för glatta livet som det vore 80 kukar typ. sen va det dags för en promenad till “andra rummet” där jag förvarar sängen. där blev det skönhetssömn i 3 goda timmar innan det va dags för att äta mer mat :) *tar mig upp och ner över låren och försöker va sexig med att äta*

eew, nä, sådan sjukt kostsam affär att ens gå upp i vikt. köpa nya kavajer, byxor i “rätt storlek”. nu ska jag välja en vikt och sen hålla den hela livet för att komma undan som billigast. härmed väljer jag att min vikt är strl 44-46 på dressman eller mq eller var man nu köper “svart byxa och svart kavaj 199kr”. kan ju bli deffad på det som en sexig dressing. drömmen vore ju att va deffad och samtidigt “STOR” men går ju inte med det här konkursbygget till genetiskt arv jag går och bär runt på. fuck me. som om inte det vore nog läser jag på nån nyhetssida att en “10-årig pojke hittat sin livs kärlek som han såg på en finlandsfärja och inte kunnat sluta tänka på och sen efterlyst i typ sociala medier under ett års tid”. man ba va??? aldrig en lugn stund. allt e typ “lilla söta 5 åriga shelley har doktorerat i teoretisk fysik 8 ggr, titta här på bilden från hennes sons dop”. asså jag tänker börja tänka på karriär runt 50 typ? känns helt “rätt” faktiskt. godnatt

Comments are closed.